Ricky had eigenlijk een oogje op deze dame uit Temptation

Gossip
donderdag, 04 maart 2021 om 13:46
Als we één koppel zouden moeten kiezen uit het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave, dan zou dat toch wel Ricky en Jaydi zijn. De twee hadden al heel snel een oogje op elkaar en te zien was dat Jaydi haar vriendje Sonny al gauw inruilde voor de stoere wakeboarder.
Maar ook al lijkt het alsof de twee voor elkaar gemaakt zijn, blijkt nu dat Rikki eerder ook al en oogje had op een paar andere mensen. In de serie Back To Reality, van Lotte van Leeuwen, vroeg ze aan Ricky of één van de andere dames hem opvielen. "Nee, daar ben ik heel kort over. Nee, echt niet. Op één van de single dames? Bij de vrijgezellen zitten er wel een paar knappe dames tussen. Ik denk dat als je de vrijgezelle dames met de vrijgezelle heren in een villa had gestopt, had je heel andere beelden gekregen, zei Ricky.
"Voordat wij de koppels gingen ontmoeten, moesten wij een uur of twee wachten tot alles gereed was. Op een gegeven moment kwamen die vrijgezelle meiden aangereden, en wij stonden daar als wilde wolven te wachten. Het was warm, dus wij deden al onze kleren uit. We werden zo gek, dat de productie ook zei van: ‘Alsjeblieft ga ernaartoe, geef ze een hand. Misschien zijn jullie dan wat rustiger.’ Dus wij erheen, de een nog stoerder dan de ander! En daarna stonden we daar en zeiden we: ‘Eh, hoi'"
Hij gaat verder wie specifiek van de meiden hem wel wat leek: "Qua uiterlijk ga ik dan toch wel voor Rosanne of Carré, maar die ging er natuurlijk al vrij vlot uit.” En ook Evie, de vriendin van Kleine Mike nu, maakte indruk op Ricky. “Ik spreek ze ook nog bijna allemaal. Het zijn echt super leuke meiden."
We denken toch dat hij uiteindelijk het beste bij Jaydi past!
Bron: LoveReality.nl, Beeld: RTL Videoland