Rosanna & Niels krijgen ruzie met Fabiola in een club in Curacao

Gossip
door Verraderlijkzondag, 28 februari 2021 om 19:00
Grote kans dat je Fabiola, Niels en Rosanna nog kent. Dat zijn deelnemers van Temptation Island een aantal seizoenen geleden. En weet je nog hoe het tussen hun is gegaan? Nee? Even een opfrisser: Niels en Rosanna gingen als koppel naar Temptation Island, waar Fabiola al vrij snel Niels probeerde in te pikken. Dat lukte aardig, maar toch niet helemaal, want Niels en Rosanna eindigden in Nederland weer samen.
Eind goed, al goed, toch? Nou, niet helemaal. In de tussentijd zijn Fabiola, Rosanna en Niels aartsvijanden geworden die elkaar niet kunnen luchten of zien. Toen ze elkaar dus onlangs tegenkwamen in het buitenland, sloeg de vlam in de pan.
Rosanna vertelt aan roddelkoning Fawrynotsawry wat er gebeurde. "We waren gisteren bij een feestje en toen kwam Fabiola aanlopen met haar trollenhoofd. Niels ging naar haar toe en ze keek helemaal blij en Niels was mega boos en schold haar uit dat ze moest wegwezen," begon Rosanna. Dat eindigde niet goed, want Niels werd nog bozer toen Fabiola niet weg wilde gaan: "Niels werd nog pissiger en schreeuwde dat hij haar in elkaar zou slaan als ze niet oprotte." Lees het hele bericht van Rosanna hieronder.
Maar daar eindigt het verhaal niet. Fabiola heeft namelijk ook van zich laten horen en háár kant van het verhaal vertelt. Het hele heftige verhaal, verteld door Fabiola, kun je hieronder in de video horen.
Wat vind je van dit verhaal?
Bron: Instagram @deroddelloog