Sonny vertelt over het awkward moment dat hij Jaydi weer zag

Gossip
door Verraderlijkwoensdag, 17 februari 2021 om 14:29
Sonny Lorenzo wees zichzelf aan als de 'grote verliezer' van Temptation Island: Love or Leave. Hij zag zijn relatie helaas stranden toen zijn vriendin Jaydi ervoor koos om met single Ricky verder te gaan.
Te zien was dat Sonny het programma eerder verliet, omdat volgens hem er niets meer te halen was bij Temptation. Maar wat gebeurde er toen hij eenmaal thuis was? Want er stonden natuurlijk nog spullen van Jaydi bij hem thuis.
Hij sprak met Grazia hoe het nu tussen de twee gaat en blikt terug op het moment dat zij haar spullen kwam ophalen: “Ik spreek Jaydi helaas niet meer. Ik was graag als vrienden uit elkaar gegaan. Jaydi heeft hier een tijd geleden haar kleding opgehaald. Maar ze kwam hier met een instelling van: je bent blij dat je van me af bent, terwijl dat helemaal niet waar is. Ze denkt dat de informatie die ze tijdens het tweede kampvuur te zien kreeg realiteit is. Dat ik zit te juichen dat mijn relatie voorbij is, terwijl dat helemaal niet zo is”, aldus Sonny.
“Onze breuk heeft midden in het programma plaatsgevonden. Ik had liever alles na Temptation uitgepraat en dat we daarna beiden onze eigen weg zouden gaan. Dat we elkaar niet meer hebben gesproken, vind ik jammer.” Een tijdje terug zagen de twee elkaar nog een keer, in een tv-studio voor opnames. Ze spraken elkaar toen echter niet echt. “Maar ze zag er heel gelukkig uit en ik gun haar al het geluk van de wereld.”