Temptations Zach klapt uit de school over vreemdgaande vriendin

Gossip
door Fabiënwoensdag, 29 juli 2020 om 11:39
Zach Avelo was tijdens Temptation Island gegarandeerd de meest spraakmakende deelnemer. Ook na zijn deelname wist de realityster meerdere keren viral te gaan om zijn opmerkelijke uitspraken. Zo ook deze week weer, want de spierbundel doet een aantal bizarre uitspraken tijdens Koen's Cocktails.
"Zonder alcohol ben ik voor 100% te vertrouwen. Met drank op 60%. Het is ook een kwestie van strak houden. Een kind laat je toch ook niet alleen in een snoepwinkel lopen?", vertelt Zach in het programma. Die periode heeft Zach echter achter zich gelaten, want inmiddels is hij dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Noemi.
“Met haar zou ik Temptation Island zeker overleven, ja. En VIPS al helemaal. Ik had nu ook niet écht een Temptation daar, hoor. Ook al ging ik wel de fout in. Maar ik zou mezelf willen herpakken, want ik wéét dat ik het zelf kan. Ik zou Noemi ook nooit kwetsen", laat Zach weten.
Echter heeft hij tijdens zijn deelname zijn ex Simone wel degelijk gekwetst, maar volgens Zach ligt dat anders. “Oh, nee hoor. De relatie was wel echt, maar van één kant.. Of mijn nieuwe vriendin Temptation ook zou overleven? Nou, dat weet ik niet..” Oeeeei.....