Vreemdgaan schandaal onthuld in relatie Nina Warink en Kalvijn

Gossip
vrijdag, 23 december 2022 om 15:03
ninawarink 266904668 113556721169901 8553750717876985897 n
In de laatste tijd lijkt het alsof geen enkele influencer veilig is voor Instagram-pagina's die geruchten en roddels verspreiden. Deze keer is Yvonne Coldeweijer het doelwit van haar aandacht: YouTuber Kalvijn en zijn vriendin Nina Warink.
Volgens Yvonne is er iets mis in hun relatie.

Kalvijn en Nina Warink

Kalvijn en Nina Warink zijn al zo lang samen, dat men denkt dat het misschien wel het stel op YouTube is dat het langst bij elkaar is. Hoewel er wel eens geruchten zijn gehoord (over Kalvijn), leek het toch de perfecte relatie tussen de twee. De twee hebben een sterke band, gaan regelmatig viral met hun eigen podcast op TikTok, en een paar weken geleden vroeg Kalvijn Nina zelfs ten huwelijk. Maar toch is er nu juice naar buiten gekomen over de twee.
Tekst gaat door onder de foto.
image 56
Nina Warink vreemdgegaan?
Yvonne zegt dat ze tips heeft gekregen van verschillende mariniers over Nina's gedrag tijdens haar stage op Aruba. Ze zou zich daar erg losbandig hebben gedragen en met verschillende mariniers naar bed zijn geweest, waaronder degene die Yvonne de informatie heeft gegeven.
Volgens de marinier was Nina helemaal verliefd op hem en had ze een heleboel seksuele relaties met andere mariniers. Dit zou allemaal in 2016 gebeurd zijn, toen Nina en Kalvijn al een relatie hadden.
Ben je benieuwd naar het precieze verhaal van de marinier rondom het vreemdgaan van Nina Warink op Kalvijn? Klik hieronder dan door naar de volgende pagina.
Lees snel verder op deze pagina en bekijk het verhaal van de marinier hieronder.

De verhalen van de marinier

De marinier zegt zelfs dat hij op de hoogte was van hun relatie en dat Kalvijn zelfs naar Aruba is gekomen tijdens de stage van Nina. De mariniers moesten doen alsof er niets aan de hand was, hoewel ze geen interesse hadden in het doen van leuke dingen met Nina, alleen in het hebben van seks met haar. Yvonne zegt in een later verhaal dat de verhalen door meerdere mensen zijn bevestigd.

Geruchten

Het lijkt alsof er iets niet klopt in de relatie tussen Kalvijn en Nina, en het is duidelijk dat Nina zich tijdens haar stage op Aruba niet heeft gedragen zoals je zou verwachten van iemand die in een relatie is.

De beelden

Bekijk hieronder het hele verhaal van de marinier.
image 50
Deel 1
image 51
Deel 2
image 52
Deel 3
image 53
Deel 4
Wat vind jij hiervan? Volg ons op Instagram en TikTok om mee te praten over dit nieuws!