'EOTB Sander heeft relatie met deze Love Island deelneemster'

Gossip
door Amber
woensdag, 05 mei 2021 om 12:53
Yes, Love Island 2021 is een feit. Vanaf 24 mei kunnen we meegenieten van het tropische liefdesavontuur in de villa. Het lijkt er sterk op dat er twee wel héél bekende gezichten meedoen…
Laatst maakte Videoland bekend dat zij op zoek waren naar nieuwe deelnemers voor het vierde seizoen van Love Island. Ze zochten naar mensen die ‘toe zijn aan een avontuur’ en single zijn. De kans is groot dat veel mensen zich hebben aangemeld, want wie wil nou niet de hele dag rond paraderen in de zon met hotte singles om zich heen?!
EOTB-deelnemer Sander, ook bekend als tattoo Elvis, plaatst een filmpje op zijn Instagram waarin hij in het zonnige Turkije zit. Dat is opvallend, want reizen is op dit moment vrijwel niet mogelijk én de opnames van Ex on The Beach zijn een tijdje terug op het Spaanse eiland Tenerife opgenomen. Daarvoor kan hij nu niet in Turkije zitten.
Maar… er is meer. De oplettende kijker ziet in het spiegelbeeld achter hem een dame zitten met een panterprinttopje aan. Oud Love Island-deelnemer Kelly van der Minne plaatst op dezelfde dag een Instagramstory waarin zij precies hetzelfde panterprinttopje draagt als de dame op de foto van Sander. Ook heeft zij dezelfde tropische achtergrond als hem. Mmm… Zouden zij daar samen zijn voor opnames van het nieuwe seizoen van Love Island?! Of hebben ze stiekem een relatie en zijn ze gewoon samen op vakantie?
Bron: @TEAM_EOTB, Beeld: Nick van Ormondt, RTL