YouTuber zegt dat Jade misschien vreemd zou zijn gegaan

Gossip
maandag, 26 april 2021 om 11:11
Influencer Jade Anna van Vliet en superpopulaire vlogger Gio Latooy hebben nu al een tijdje een relatie. Na heel lange speculatie van fans na Jade steeds in vlogs gezien te hebben lieten de twee afgelopen jaar dan officieel weten: we zijn meer dan vrienden.
Na die aankondiging ontplofte het internet en bleef het nog lang onrustig rondom de twee. De grootste reden daarvoor is het leeftijdsverschil tussen de twee lovebirds . Maar inmiddels is de storm al weer een tijdje gaan liggen rondom de twee.
Maar nu lijkt er toch weer wat aan de hand te zijn. Een YouTuber heeft namelijk heel veel beelden, foto's en ander materiaal bij elkaar verzameld die zouden doen vermoeden dat Jade misschien vreemd zou zijn gegaan.
Scroll naar beneden en klik naar de volgende pagina '2' om verder te lezen en de beelden te zien.
Hij denkt namelijk dat het zou kunnen zijn dat Jade eerst een andere verkering had en daar vanuit is vreemdgegaan met Gio. De puzzelstukjes vallen volgens hem behoorlijk op zijn plek.
Hij schrijft bij zijn video: 'Ging Jade Anna van Vliet vreemd voor de relatie met Gio Latooy? Dat zoeken we in deze video over Jade Anna van Vliet en Gio Latooy uit.'
Aan jou om te bepalen of je het bewijs overtuigend genoeg vindt.
Bekijk de video hieronder.