Zijn Selma Omari en Boef uit elkaar?

Gossip
vrijdag, 15 november 2019 om 23:41
Beauty influencer Selma Omari en rapper Boef hebben nu ongeveer een half jaar geleden bekend gemaakt dat ze een koppel zijn. En wat een koppelt: we konden zelfs spreken van Nederlands' eerste powercouple. Alleen zijn de twee nog wel zo gelukkig samen? Wij denken misschien van niet.
Van een Verraderlijk fan kregen wij de tip om eens te onderzoeken hoe het met de relatie tussen Boef en Selma zat, en dat hebben we gedaan. Op basis van twee dingen denken wij dat het wel eens uit zou kunnen zijn.

Reden 1. Ze volgen elkaar niet meer op Instagram

We hebben gekeken, en de twee volgen elkaar niet meer op Instagram. Dat is meestal een teken van een relatie die uit is gegaan, of in ieder geval een stelletje die ruzie heeft gehad.

Reden 2. Er staan geen foto's meer van elkaar op hun social media

Ook iets wat het eerste is wat je doet als je relatie uit gaat: de foto's die je met of van diegene op je social media profiel hebt staan verwijderen. Dat lijkt hier ook het geval.
Meestal is dit genoeg bewijs om vrij zeker te kunnen zeggen dat een relatie niet meer is. Maar in het geval van Boef en Selma weten we het niet zo zeker. Selma heeft namelijk eerder in een interview laten weten dat zij en Boef twijfelden om elkaar op Instagram te volgen. Zo zegt ze dat ze elkaar eerst wel volgden, toen toch besloten dat het too much was en dus elkaar maar weer ontvolgden. Ze gaan dus de hele tijd heen en weer.
Bekijk hieronder dat interview.
In conclusie: we kunnen niks met zekerheid zeggen, maar hebben wel een vermoeden dat het wel eens mis zou kunnen zijn tussen ons favoriete powercouple.