Zó ontdekte Julia dat Tony Junior het ook met een andere dame gezellig had

Gossip
door Benthe
vrijdag, 10 september 2021 om 12:28
In de aflevering van vorige week donderdag zagen we een dolblije Julia toen zij de állerlaatste roos kreeg van de Bachelor. Inmiddels zijn Julia en Tony niet meer samen, ze zaten dan ook nogal ongemakkelijk naast elkaar tijdens de reünie. Dat er bad blood was tussen Tony en Julia is duidelijk, dit komt voornamelijk doordat de DJ het gezellig heeft gehad met Maxime, terwijl hij nog met Julia was. Ai!
Er gingen al een tijdje geruchten rond dat Tony Junior en Julia niet meer samen zouden zijn én dat de DJ na thuiskomst contact heeft gehad met andere meiden. Een lange tijd hielden de deelneemsters van het programma hun mond dicht, maar nu de reünieaflevering dan eindelijk online staat, kunnen de meiden eindelijk hun ei kwijt.
Aan het lijntje
De nieuwe Miss Nederland 2021 kon het nauwelijks bevatten toen Tony terug in Nederland aangaf toch geen toekomst voor zich te zien met haar. "We hebben mooie, diepgaande gesprekken gehad over mijn onzekerheden, over mijn angsten en over mijn verleden met mannen. Hij zei: ‘Ik wil altijd eerlijk met je zijn.’ En toen gebeurde er dit...", vertelt Julia. Maareh, dat is nog lang niet alles! Terwijl de DJ aan het daten was met Julia na het programma, sprak hij af met een ándere Bachelor-dame. Hij had namelijk nog het een en ander uit te zoeken met Maxime. In plaats van eerlijk te zijn tegen Julia, heeft hij het verzwegen en kwam Julia er op een andere manier achter.
Alleen maar leugens
"Ik had afgesproken met een paar meiden van De Bachelor om bij te praten, waaronder Maxime," legt Julia uit. "We hebben even met z'n tweeën gezeten, waar alles boven water is gekomen en we de tijdlijnen naast elkaar hebben gelegd. Ik wist wel dat zij en Tony nog hadden afgesproken, maar tegen mij had Toon gezegd dat er niks was gebeurd en dat ze binnen een uur al weer weg was," gaat de brunette verder. Julia vond het prima dat hij het met haar wilde afsluiten, zolang zij maar zekerheid en vertrouwen had. ''Toen bleek dat hij over die eerste keer had gelogen en er was ook nog een tweede keer, waar meer was gebeurd. Ik heb me toen heel slecht gevoeld,'' aldus de verdrietige Julia.
Bron: Grazia.nl