Gregory van der Wiel is nu samen met Love Island-ster

Het ooit zo sterke powercouple Gregory van der Wiel en Rose Betram lijkt al een tijdje wat scheuren te vertonen. Sinds een weekje of twee gaan de geruchten hard rond op internet over dat het niet goed met de twee zou gaan.

En nu lijken die geruchten bevestigd te worden!

Uit elkaar?

Eerder vorige week kwamen er al geruchten naar buiten rond het ooit zo sterke koppel. De twee zouden misschien uit elkaar zijn of ten minste ruzie hebben, want ze hadden foto’s van elkaar verwijderd op hun Instagram en elkaar (tijdelijk) ontvolgd.

Gregory met Love Island-ster

Maar deze week is Gregory van der Wiel op meerdere plekken gespot. Hij zou namelijk op meerdere locaties op Ibiza hand-in-hand zijn gezien. Helaas was dit niet met zijn baby momma Rose Bertram, maar met iemand anders!

Het zou namelijk gaan om Arabelle Chi, die bekend is van haar deelname aan Love Island UK. De twee zouden samen naar restaurant Lío zijn gegaan, waar ze ook beiden een story deelden vanuit dezelfde hoek.

Nog een apart detail: Arabelle Chi, die in 2019 meedeed aan Love Island UK, volgt Rose Betram op Instagram. Maar andersom niet…

De foto’s

Bekijk hieronder alle foto’s en ander materiaal.

Bron: Juicechannel

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer