Groot geheim over Harry Styles onthuld via TikTok

Harry Styles’ haar is nu al een hele tijd onderwerp van gesprek en niet alleen omdat het er tegenwoordig zo goed uitziet. Nouja, eerst wel. Maar nu… nu denken fans iets shockings ontdekt te hebben. En iedereen praat er massaal over op TikTok.

We praten je bij!

Kaal?

Harry heeft altijd een geweldige stem gehad, maar het blijkt dat hij een al een tijd lang een geheim verbergt (als het aan deze fans ligt dan). Er zijn namelijk veel mensen die denken dat Harry een toupet draagt!

Het ‘bewijs’ voor deze theorie ligt in een video waar je een licht op zijn hoofd ziet schijnen terwijl hij zich al zingend voortbeweegt.

Bekijk het ‘bewijs’ in de filmpjes hieronder.

@gabrielle0k NOOOOO I HAVE BALD HARRY IM MY CAMERA ROLL #fyp #harrystyles #loveontour ♬ SCUBADUBADUBOOBEANS – ItsHarryStylesluv
@natashasprivtok I LITERALLY TEXT ME FRIENDS QND TOLR TJEM IT LOOKED LIKE A WIG #harrystyles ♬ As It Was – Harry Styles
@lwtluvv

♬ baby honey – audios

Misschien toch waar?

Maar misschien zit er toch wat waarheid in de vreemde theorie. Een aantal jaar geleden zat de toen nog bestaande boyband One Direction op de bank bij Jimmy Kimmel om ‘Most Likely To’ vragen te beantwoorden. Toen Kimmel vroeg: ‘Who’s most likely to go bald first’ stak Harry z’n hand op. Hmm…

@k.s._edits care to explain harold #fyp #baldharrystyles #harrystyles ♬ original sound – paulina

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer