Grote blunder bij Temptation Island zou bewijzen dat het nep is!

We kijken weer allemaal vol plezier naar het nieuwe seizoen van Temptation Island. Maar toch blijven kijkers zich altijd afvragen hoe ‘echt’ alles is in het programma. In de afgelopen jaren hebben vele deelnemers naar buiten gebracht dat sommige dingen in scène worden gezet. Deze blunder bewijst maar weer dat dat inderdaad gebeurt.

Onrealistische val

In aflevering vijf van het nieuwste seizoen gebeurt er namelijk iets heel opmerkelijks. Vrijgezel Jari struikelt terwijl hij achter Maris aanloopt. In het eerste shot zien we overduidelijk dat hij geen shirt draagt, maar wanneer hij na zijn val opstaat, heeft hij opeens een blauw hemd aan!

Maar dat is niet het enige bewijs dat dit deel van de aflevering in scène was gezet. Hij valt namelijk met zijn hoofd naar de ene kant van de bar en vervolgens ligt zijn hoofd aan de andere kant. Overduidelijk dus dat dit niet écht was gebeurd, maar gewoon in scène gezet om de aflevering wat leuker te maken.

Op de TikTok hieronder zie je duidelijk wat er gebeurt.

@kikineijssen Goeie edit👏🏻 #fy #temptationisland #foryoupage #temptationislandloveorleave #temptationislandnl ♬ origineel geluid – Kiki Neijssen

Bron: Axed / Beeld: Temptation Island, TikTok

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer