Grote nachtmerrie voor Jade op vakantie: “Dit gun je niemand”

Jade Anna, of Jade van Vliet, is maar druk met haar nieuwe influencer-bestaan. Zo plaatst ze bijna elke dag wel foto’s, waarvan veel gesponsord zijn, en reist ze behoorlijk wat af voor leuke pers-tripjes. Al helemaal nu dat weer kan.

Maar dat is niet altijd een groot succes, blijkt vandaag uit haar Instagram Story.

Pers-trip

Jade Anna liet vandaag in haar Instagram Story weten op persreis te gaan voor het kledingmerk Guess. Samen met Melanie Latooy (de zus van Gio) is haar reis naar Schiphol en in het vliegtuig te volgen.

Eenmaal aangekomen in Sicilië ging het echter mis!

Koffer niet aangekomen

Op haar Instagram Story laat ze weten dat de koffer van haar en Melanie niet is aangekomen. “Nou guys, voor als jullie dachten van leuk weer een tripje! Zo leuk als weer je koffers niet mee komen!”

Ze gaat verder: “Echt jongens, ik voel me zo kut!” Het is niet de eerste keer dat het haar overkomt: “Naar Mykonos waren mijn koffers niet meegekomen, nu ben ik hier en zijn mijn koffers niet meegekomen.”

Ze legt aan haar volgers uit dat ze vrijdag al weer weg gaat dus dat als de koffer later komt ze er niks meer aan heeft. “Echt, vliegtuigmaatschappijen: fix your shit alsjeblieft!”

Bekijk het hele verhaal hieronder.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer