Grote ophef over nepfoto van Jaimie Vaes

Jaimie Vaes ligt flink onder vuur nadat de ze een pikante foto op Instagram had geplaatst. Ze suggereerde ermee dat zij de persoon was op de foto, maar na wat onderzoek bleek dat helemaal niet zo te zijn.

Nepfoto

Woensdag plaatste Jaimie een foto op Instagram van een vrouw met lange bruine haren in een groene panty. “Hair by @lozazhair”, schreef Jaimie erbij. Daardoor leek het erop dat zij de vrouw op de foto was. Al snel gingen de juicekanalen op onderzoek uit en kwamen zij erachter dat deze foto helemaal niet van Jaimie is. Juicechannel schrijft op Instagram: “Deze foto komt uit 2019 en je blijkt het ook helemaal niet zelf te zijn.”

Inspitatie

Er ontstond gelijk veel ophef en dat merkte de styliste direct. Jaimie paste snel de caption aan en taggde de fotograaf van de foto. Ook maakte ze in haar story nog even duidelijk dat zij niet de persoon is op de foto. “Lieverds, dit ben ik helemaal niet”, schrijft ze. “Het was een shout out via een inspirational foto. Credits niet voldoende vermeld, weer wat geleerd.”

Volgers twijfelen of Jaimie de foto echt plaatste als inspiratie. Ze had het plaatje namelijk ook als profielfoto gebruikt en dat vinden sommige mensen best wel vreemd.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer