Grote ruzie uitgebroken met de zusjes Vedder om aandelen webwinkel

Rechtzaak

Beide partijen werden het maar niet eens over de prijs. Het conflict werd zo erg dat Van Ramshorst naar de rechter stapte. Die zaak verloor hij eind vorig jaar.

In een interview in de weekendbijlage van het Financieele Dagblad van vorige week zeggen de zussen dat zij onlangs toch hun minderheidsaandeelhouder hebben uitgekocht. “Sinds deze zomer zijn we weer volledig eigenaar van Vedder & Vedder”, aldus Esther.

Moeilijke periode

Anne omschrijft het conflict daarin als een van de ‘moeilijkere periodes die ook bij ondernemen horen’. “De weg daarnaartoe was niet altijd makkelijk, het kwam tot een rechtszaak. Dan heb je soms best even een down-momentje. Gelukkig zitten we nooit tegelijk in de put, de een kan de ander er altijd weer uittrekken.”

Tevreden

Uiteindelijk zijn beide partijen om tafel gaan zitten met elkaar. “Ik werd begeleid door een adviseur, en zij door een accountant. Daar was een klik. Dan is het een kwestie van geven en nemen over en weer. Zo zijn we er toch tot volle tevredenheid uitgekomen,” vertelt Van Ramshorst. Hoeveel Van Ramshorst uiteindelijk voor zijn aandelen kreeg, wil hij niet zeggen.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer