Shock bij bachelor: meest besproken dame weggestuurd

We zijn inmiddels al een paar afleveringen verder met De Bachelor, maar er zijn nog steeds veel dames in het spel. Thomas besloot daar in de laatste aflevering verandering in te brengen en stuurde daarom niet één, maar twee dames naar huis.

Eén van de dames die hij naar huis stuurde, zorgde voor een grote schok bij de dames en de kijkers. Hij stuurt Romy namelijk naar huis: de blondine die toch wel de meest besproken deelneemster is van het seizoen. Het internet gaat nu ook los over haar vertrek.

Pijn in hart

“Ik heb echt met pijn in mijn hart afscheid genomen van Romy”, legt Thomas uit over haar vertrek. “Ik heb echt zoveel bewondering voor haar verhaal en haar openheid. Dat is niet niks. Maar wij zijn zo verschillend in onze levensstijl, dat ik dacht: ik kan beter eerlijk tegen je zijn en de knoop doorhakken. Voor mij was duidelijk dat er niet meer inzat.”

Nieuwsgierig

Romy vindt het jammer dat zij haar koffers moet pakken en Thomas moet verlaten. “Ik ga met een rotgevoel naar huis. Maar ook wel weer met een goed en eerlijk gevoel, want ik ben eerlijk geweest tegen de dames die ik heb teleurgesteld. Ik kijk ook heel erg naar de tijd die nog komen gaat en de dames die er nog zijn. Ik ben heel nieuwsgierig wat daar gaat ontstaan.”

Bron: Love Reality / Beeld: De Bachelor, Videoland

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer