Ha! EOTBDD-Dion lijkt wel heel erg op deze realityster

Dion kwam in de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch het strand opgelopen als de ex van Stash, maar Stash bleek niet de enige persoon te zijn die Dion ergens van herkende. Kijkers van de realityshow vonden de deelnemer namelijk wel heel erg op een andere realityster lijken.

Naast Stash kende ook Lesley de nieuwe ex al een beetje. De twee zouden namelijk foto’s hebben uitgewisseld via Snapchat en die waren niet mis als we Lesley moeten geloven. Aan het einde van de aflevering was dan ook te zien hoe Lesley het bed in dook met Dion, tot grote ergernis van Stash. Ouch!

Volgens fans van de show lijkt Dion namelijk als twee druppels water op oud-deelnemer Jordi, die in het tweede seizoen van Ex on the Beach te zien was. Hij was de ex van een van de Terror Twins, Sharon Ipema. “Dion is echt een kopie van Jordi uit een eerder seizoen”, schrijft een oplettende kijker op Twitter.

Wij zien de vergelijking wel, want de twee hebben beiden strak gekamd bruin haar, een afgetraind lichaam en een lekker bruin koppie. Zouden ze toevallig familie zijn?

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer