Haalt Monica nu uit naar Queen of Jetlags?

Nog niet zo lang geleden dachten veel fans dat Monica Geuze en Queen of Jetlags erge ruzie zouden hebben. De twee waren voorheen namelijk beste vriendinnetjes en uit het niets waren ze nooit meer samen. Dat de meiden ruzie zouden hebben, leek dan nogal logisch. Noor de Groot, oftewel Queen of Jetlags, vertelde recent op Instagram dat er geen bad blood is tussen de twee. Toch lijkt het erop dat Monica gisteravond keihard heeft uitgehaald naar Noor.

Noor was afgelopen week samen met haar gezinnetje op vakantie. En natuurlijk horen hier de nodige vakantie kiekjes bij. Gisteren plaatste ze dan ook een ‘photo dump’ van haar vakantie. Op de tweede foto is te zien dat Noor op het trappetje van de boot poseert, met aan beide kanten van haar gezicht twee vlechtjes. Cute toch? Monica denkt daar toch echt anders over. Niet veel later na Noors post deelt ze namelijk een flinke uithaal op haar Instagram Story.

Bekijk hieronder de post van Noor:

Niet veel later post Monica een selfie in haar Story waarbij ze twee vlechtjes heeft getekend. Hier schrijft ze bij: ”Volwassen vrouwen met van die vlechtjes hier I can NOT!”

Wat zou er toch afspelen tussen die twee?

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer