Harrie Snijders probeert Monica Geuze te fixen? Doet opvallende uitspraak!

Harrie Snijders staat toch wel in Nederland bekend als de dekhengst van de Nederlandse reality-wereld. Hij heeft al behoorlijk wat dames op zijn ‘kerfstok’ staan (zie de afbeelding later in dit artikel). En hij blijkt ook buiten de reality-wereld erg gewild.

En nu heeft hij zijn pijlen gericht op Monica Geuze?

Geuze en Gorgels

In de podcast ‘Geuze & Gorgels’, die ze samen met haar beste vriend Kaj Gorgels (32) maakt, liet ze namelijk iets opmerkelijks weten. Toen Kaj zei dat hij helemaal niks begrijpt van de types waar Monica op valt, legt ze uit dat ze niet ‘één type’ heeft.

Tekst gaat door onder de foto.

Ex on the Beach?

Kaj kent Monica toch wel goed, want toen hij zei dat Monica best eens op een kandidaat van Ex On The Beach zou kunnen vallen, bleek dat een schot in de roos te zijn.

Monica vertelde dat dat helemaal waar is: “Ik vind Harrie van Het Kamp ook echt erg knap”, onthult ze. Ook laat ze weten dat ze niet de enige is: “Ik ken heel veel vrouwen die Harrie ook een heel knappe vent vinden.”

Bekijk dat fragment hieronder.

@geuzeengorgels_ Sommige dingen in het leven zijn niet te volgen… #podcast #fyp #viral #geuzeengorgels #tonnymedia #monicageuze #kajgorgels ♬ origineel geluid – Monica & Kaj

En Harrie heeft hier nu op gereageerd! Ben je benieuwd naar de reactie van Harrie ‘de Dekhengst’? Klik dan naar de volgende pagina om zijn reactie te zien.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer