Perfecte uitvinding: Zó kun je calorieën verbranden zonder te sporten

Health
door Daniellevrijdag, 07 oktober 2022 om 11:30
koffie
Als je veel zit overdag is de kans groot dat je meer calorieën binnen krijgt dan dat je ze verbruikt. Hoewel dit helemaal niet erg hoeft te zijn, kan het toch fijn zijn om je metabolisme een kleine boost te geven. Er zijn een aantal dingen om te doen die toch calorieën verbranden.
Hieronder staan ze genoemd.

Calorieën verbranden zonder sporten

De kleine dingen die je doet kunnen een groot verschil maken. Amanda Lee, één van Kourtney Kardashians personal trainers, zegt dat alleen rondlopen tijdens het bellen, appen of e-mailen al een verschil kan maken.

Peper

Volgens Amanda is het een tip om cayennepeper te eten. "Deze kruid geeft je metabolisme een boost en verminderd je eetlust tegelijk", legt ze uit.

Cafeïne

Een andere tip is om genoeg cafeïne te drinken. Cafeïne kan bijdragen aan de hoeveelheid calorieën die je verbrand terwijl je niet beweegt. Lust je geen koffie? In bepaalde theesoorten en matcha zit ook cafeïne.
Bekijk de andere tips op de volgende pagina!
schermafbeelding 2022 10 06 om 50301 pm
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees snel verder op deze pagina!

Enge film

En andere tip is om een enge film te gaan kijken. “Bang zijn brengt je hartslag omhoog en stimuleert de aanmaak van adrenaline, wat ervoor zorgt dat je makkelijk calorieën verbrand”, legt Amanda uit. Wil je veel calorieën verbranden? Hou dan een horrormarathon.

Speeltjes

Wist je dat het bereiken van een hoogtepunt zo’n 60 tot 100 calorieën kan verbranden? Het is dus de hoogste tijd op je satisfyer erbij te pakken!
Wat vind jij hiervan?
Volg ons op Instagram @Verraderlijk en praat mee!
Bron: Fem-Fem | Beeld: Pexels