Heeft Samantha de Jong alweer een nieuwe vriend?

Samantha de Jong heeft drie weken geleden onverwachts afscheid moeten nemen van de vader van haar jongste kindje en ‘de liefde van haar leven’. Ondanks het grote verdriet en gemis lijkt het erop alsof er weer een andere man in haar leven is gekomen.

Twee weken geleden heeft Samantha afscheid genomen van geliefde Gelmore. Op Instagram deelde zij hoe verdrietig en machteloos ze zich voelde. “Het is met geen pen te beschrijven hoe erg je iemand kunt missen. Ik mis je zo erg en je familie ook, ik ben je zo dankbaar dat je weer in m’n leven bent gekomen”, schreef Samantha. Begin 2020 werd ze zwanger van Gelmore, maar kreeg daarna iets met Gerrit. Deze relatie kwam in november ten einde en toen vond Samantha toch weer de liefde bij Gelmore.

Samantha heeft niet veel geluk in de liefde, maar het lijkt erop alsof ze haar hoop niet heeft opgegeven en er alweer een nieuwe man in haar leven is. Voorheen stond Gelmore’s naam in haar bio op Instagram, maar die heeft ze eruit gehaald. Ook heeft zij een nieuwe profielfoto met een andere man én diezelfde foto heeft ze op haar Instagram geplaatst.

Bekijk de foto van de twee door naar beneden te scrollen en naar pagina ‘2’ te klikken.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer