Heel heftig nieuws over de onbekende dochter van André Hazes

Nathalie, de oudste dochter van André Hazes, en haar man Remco verblijven al vier maanden in een Spaanse cel. Dit verklaart vriend en zanger Mick Harren aan Story.

Het zou volgens verhalen om drugs gaan.

Politie-inval

Nog altijd zouden Nathalie (48) en haar man Remco Stenzler niet zijn teruggekeerd in hun Spaanse huis in Santa Cristina d’Aro. Drie weken geleden bracht Story al het nieuws dat de dochter van André Hazes opgepakt zou zijn door een politie-inval. Uit berichtgeving viel op te maken dat de Mossos d’Esquadra, een Catalaanse politiemacht, negentien mensen had gearresteerd in het kader van een operatie gericht op een netwerk dat zich bezighoudt met drugshandel. 

Vier maanden vast

‘Het klopt,’ vertelt Mick Harren aan Story. ‘Nathalie en haar man zitten allebei vast in een Spaanse gevangenis. Het is verschrikkelijk. Tot mei dit jaar had ik altijd veel contact met ze. Maar het is nu heel stil… Waarom ze vastzitten? Geen idee. Er gaan veel indianenverhalen, maar daar luister ik niet naar. Ik weet hoe het is wanneer er allerlei onzin over je wordt verteld. Daar ga ik niet aan meedoen. Zelfs al zou het om drugs gaan. De wetten in Spanje zijn zo anders dan in Nederland. Stel dat je twee wietplanten in Spanje hebt, dan is de straf wel vijf keer hoger dan in ons land. Ik vind het ook vreemd dat ze je in Spanje zomaar vier maanden kunnen vasthouden. Dat is hier niet mogelijk. Maar ik geloof in hun onschuld. Ik denk dat ze op het verkeerde moment, op de verkeerde plek met wellicht de verkeerde mensen gezien zijn. Maar in hen zit geen greintje kwaad!’

Lees verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer