Heftig: Opnames Temptation Island stilgelegd na weigeren date

De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island staan online en kijkers kunnen hun geluk niet op. Het belooft een juicy seizoen te worden, maar er duikt nu heftige informatie op over de opnames.

In de serie onderzoeken vier koppels of zij de ware voor elkaar zijn. Hier komen ze achter door singles te leren kennen en daarmee op date te gaan, maar daar voelt niet iedereen zich goed bij.

Slecht nieuws

Het seizoen is nog maar net begonnen en er is nu al een hoop gebeurd. René brengt meteen slecht nieuws aan zijn vriendin Annebel na de eerste ontmoeting met de singles. “Je krijgt sowieso kutbeelden”, vertelt hij. René bedoelt hier niks verkeerd mee, want hij probeert juist te vertellen dat de beelden verdraaid zullen worden.

Stilgelegd

Annebel krijgt dit te zien en is daar helemaal kapot van. Als René later die dag op date gaat met twee dames en ze elkaar een massage moeten geven, vraagt hij of er gestopt kan worden met filmen. “Ik werd daar niet zo vrolijk van. Omdat ik Annebel in een staat heb gezien vanmiddag waarin ze best emotioneel was, wil ik haar niet in een nog emotionelere staat brengen door beeld te leveren waarop ik twee dames aan het masseren ben”, legt hij uit.

Bron: RTL Boulevard / Beeld: Temptation Island

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer