Heftig schandaal tijdens opnames van nieuwe Nederlandse Temptation Island

‘Temptation Island: Love or Leave’ is nog maar net afgelopen of ze zijn alweer bezig met een volgend seizoen. We kunnen nu al met zekerheid zeggen dat het volgende seizoen nog spannender gaat worden, want er heeft zojuist een heftig schandaal plaatsgevonden. Een single zou namelijk drugs hebben gekocht op het strand.

Een paar weken geleden maakte Monica Geuze bekend dat ze het nieuwe seizoen van Temptation Island weer zou gaan presenteren met haar beste vriend, Kaj Gorgels. Inmiddels zijn de opnames zelfs al afgelopen, maar dit ging niet zonder enige drama. Uiteraard!

Schandaal

Volgens Juice Channel zou er cocaïne zijn gekocht tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Het kanaal zou meerdere crewleden hebben gesproken die dit verhaal bevestigen. Het gaat om een van de single mannen genaamd Hans Gehrkens. Volgens het roddelkanaal had Hans geen geld bij zich en heeft hij tegen de verkopers gezegd dat hij het geld later wel terug zou geven. Vervolgens heeft de single man dit niet gedaan, waarna de verkopers met wapens een bezoekje hebben gebracht aan de vrouwenvilla. Heftig!

Bekijk hieronder de Instagram Story van Juice Channel:

Bron: Fem-fem

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer