Heftig! Temptation-dames reageren op verhalen grensoverschrijdend gedrag

Er gaan verhalen rond over grensoverschrijdend gedrag bij Temptation Island. Naar aanleiding daarvan vertellen oud-deelneemsters Maris (als koppel met Ivo), Fleur en Michelle (als singles) hun ervaring.

Wat ze vertellen verwacht je zeker niet!

Melding gedaan

Er zijn meerdere meldingen van grensoverschrijdend gedrag gedaan door oud-deelnemers van het tv-programma Temptation Island Love or Leave. “De reden dat ik een melding bij Mores heb gedaan is, omdat ik mij heel onveilig, machteloos en gediscrimineerd voelde. Daarnaast ben ik voor mijn gevoel geestelijk en mentaal mishandeld en heb ik te maken gehad met machtsmisbruik. Als je eenmaal in de villa zit, kan je geen kant meer uit. Je hebt geen telefoon, je hebt helemaal niks. Dan moet je dus verplicht naar hen luisteren. (…) Tot op heden heb ik er nog steeds last van. Ik kan zeggen dat ik een traumatische ervaring heb overgehouden aan het programma.” En zo zijn er meerdere verhalen.

Maris

 “Ik krijg superveel vragen door het item van Shownieuws. Ik ken de persoon die de klachten heeft gedaan niet en ik weet ook niet waar het over gaat, dus misschien klopt het wel allemaal, maar zelf vond ik dat de productie mij goed behandeld heeft en tot niets gedwongen heeft. Ook vind ik dat waar bijvoorbeeld rond The Voice of Holland echt veel concrete voorbeelden ware, hier was het meest concrete voorbeeld dat ‘iemands telefoon is afgepakt’.. Maar dan denk ik: als je meedoet aan een realityshow, wéét je toch dat je telefoon wordt afgepakt?”

Op de volgende pagina lees je de andere verhalen!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer