Heftige juice opgedoken over Hollands Next Top Model: ‘Alles is fake!’

Er gaan de laatste tijd verschillende verhalen rond waarin wordt getwijfeld aan de oprechtheid van het programma Hollands Next Top Model. Het roddelaccount Juicechannel deelt zojuist ook heftige juice rondom de show.

Eerder kwam er een verhaal naar buiten over dat er een acteur is ingehuurd om mee te doen aan het programma. Een andere bron meldt aan Juicechannel dat er meer fake zou zijn.

Castingdag

“De zogenaamde castingdag waar honderd modellen op afkomen is eigenlijk ook in scène gezet. De modellen die geselecteerd zijn voor het huis zijn al eerder gekozen”, onthult de roddelpagina vandaag op hun kanaal. Ook mogen de geselecteerde modellen 1,5 maand niets aan hun uiterlijk veranderen, zoals hun haren of wenkbrauwen, vanwege de make-over in het programma.

Onprofessioneel

Een dame die dit jaar bij de castingdag aanwezig was, bevestigt dit. Ze laat aan Juicechannel weten dat het er die dag heel onprofessioneel aan toe ging. Lees haar hele bericht hieronder.

Winnaar

Afgelopen week is de finale opgenomen en de winnaar van Hollands Next Top Model 2022 is al bekend. Ga door naar de volgende pagina om te zien wie het is! Let op: het bevat spoilers over de finale.

Bron: Juicechannel / Beeld: Hollands Next Top Model, Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer