‘Heftige ruzie ontstaan: André en Anne Rose nu al uit elkaar’

Het kersverse stelletje André Hazes en Anne Rose zitten op een roze` wolk. Ze zijn zelfs samen op vakantie. Het lijkt er dus op dat de twee het erg gezellig hebben, maar als we de geruchten moeten geloven, zouden de twee heftige ruzie hebben.

Het platform Blijned heeft te horen gekregen dat ze erge ruzie zouden hebben omdat Anne ‘alles over het leven van André zou willen bepalen’. Anne is namelijk nu de manager van Rachel Hazes, maar zij zou ook graag de zaken van André over willen nemen. Nu is Djarno, de neef van André, samen met iemand anders nog de manager van hem. Maar zij wil dus dat daar snel verandering in komt…

Het schijnt nu dus dat André helemaal niet wil dat Djarno aan de kant wordt geschoven en hier is ophef over ontstaan. Volgens een insider mag zij Djarno best helpen van André, maar wil hij niet dat zij het helemaal overneemt. Het is niet precies duidelijk waarom ze dit zo graag wil.

Daarnaast zou André ook weer ruzie hebben met zijn moeder Rachel. Daarom is hij momenteel bij de ouders van Anne Rose ingetrokken.

Bron: blijned.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer