Nederlandse slachtoffer Tinder Swindler vertelt nieuw bizar detail van Simon Leviev

De documentaire over de Tinder Swindler zit nog altijd vers in ons geheugen. Simon Leviev lichtte tientallen vrouwen op van over de hele wereld voor duizenden euro’s. Op deze manier leefde hij zijn luxe leventje en hield hij vele vrouwen voor de gek. Een van de dames uit de documentaire is de Nederlandse Ayleen. Ze vertelt nogmaals haar verhaal bij Red Table Talk en onthult nieuwe, schokkende details.

Verhaal van Ayleen

In de docu zagen we dat de Nederlandse Ayleen was verliefd geworden op Simon. Ze genoot van zijn luxe leven en vloog heel Europa door. Op een avond krijgt ze een berichtje van Simon dat hij en zijn bodyguard in gevaar waren. Simon had dringend geld nodig. Omdat Ayleen haar vriendje uit een noodsituatie wilde helpen, maakte ze geld naar hem over. Een tijdje later kwam ze erachter dan Simon Leviev niet de man is wie hij zegt dat hij is. Ze las een artikel over hem en confronteerde hem daarmee. Omdat Ayleen veel geld aan Simon had gegeven en besefte dat ze dat allemaal kwijt was, besloot ze hem terug te pakken door al zijn dure kleding te verkopen.

Nepfoto’s

Aan tafel bij RTT vertelt Ayleen opnieuw haar verhaal. Simon Leviev vroeg geld aan Ayleen door te vertellen dat hij in gevaar was. Hij stuurde haar een foto van hem en zijn bodyguard met bloed op hun shirts en gezichten. Zijn vijanden zaten achter hem aan, vertelde Simon aan haar. Het was natuurlijk een leugen en de foto’s waren nep. Inmiddels weet Ayleen dat Simon in een gevecht terecht kwam in een club en dat hij toen met een fles was geslagen.

Emotioneel kapot

Ook vertelt ze hoe het met haar is gegaan na de hele situatie met de Tinder Swindler. “Het duurde anderhalf jaar om weer mezelf te worden. Ik had zoveel emoties. Ik verloor ‘de liefde van mijn leven’, al mijn geld, ik had problemen met banken en leningen”, aldus Ayleen. Bekijk het hele interview hieronder.

Bron: Red Table Talk / Beeld: Facebook, Netflix

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer