Het kindje van Odim en Jørney ligt in het ziekenhuis door virus

Jørney liet via haar Instagram story weten dat het minder goed gaat met hun dochtertje.

Hopen dat alles goed komt!

Virus

De dochter van Odim en Jørney is nog geen jaar oud en heeft nu te maken met een Virus. Een nachtmerrie voor elke ouder. Zo vertelt ze op haar Instagram Story: “Ik denk soms echt dat ik vervloekt ben of zo. Het afgelopen jaar overkomt mij letterlijk alleen maar shit”

Begin dit jaar heeft Jørney zelf ook in het ziekenhuis gelegen, ze werd namelijk geopereerd aan een tumor in haar eierstok. Nu is het dus haar dochtertje dat is opgenomen. Jørney voelt zich vreselijk. “Echt bizar. Ik ben het helemaal beu.”

Welk virus hun dochtertje precies heeft opgelopen is niet duidelijk. Wel vertelt ze in haar Story welke behandelingen de baby moet ondergaan. “Ze krijgt nu een infuus met vocht en voeding, want ze houdt niks binnen. Ze krijgt ook zuurstof. Ze is ook gespoeld en ze heeft ook een soort puf-ding gedaan.”

Helaas slaat het nog niet aan, hierdoor zullen de doktoren vandaag opnieuw kijken bij welke behandelingen Aliyaah baat heeft.

Boze ogen

De komende tijd zal Jørney niets meer delen over haar dochtertje vanwege ‘boze ogen’. Aangezien het momenteel alleen maar slechter lijkt te gaan met de gezondheid van haar dochter, vraagt ze wel of haar volgers een schietgebedje voor hen willen doen. 

Narcisme

Jørney heeft zich via haar Instagram storys uitgesproken over Narcisme. In haar vrije tijd heeft ze een boek gelezen over narcisme. Hierdoor wilt ze mensen gaan helpen die hier slachtoffer van zijn. Ze vertelt op Instagram, “Omdat ik hier zelf ervaring mee heb en er goed uit gekomen ben”.

Om die reden maakt Jørney een topic op haar Instagram Stories. ‘Omdat ik hier zelf ervaring mee heb en er goed uit gekomen ben’, schrijft ze. Via haar social media wil ze steun bieden aan andere vrouwen met narcistische trekjes.

Het boek dat Jørney las heeft haar tot ‘verbazingwekkende’ inzichten gebracht. ‘Het is bewezen dat ieder mens narcistische trekjes heeft, alleen als een persoon er meer dan vijf heeft is het pas echt een narcist’, laat Jørney weten. Ook krijgt ze veel berichten van volgers die hier last van hebben.

Weinig hulp

Volgens Jørney is er weinig hulp voor ‘slachtoffers’ van narcisme. En daarom wil ze een luisterend oor zijn voor andere mensen met narcistische trekjes. ‘Letterlijk de enige oplossing is geen contact of zo weinig contact mogelijk.’

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer