Hier is The Vampire Diaries binnenkort weer te bekijken

The Vampire Diaries is een van de meest populaire fantasy series ooit. En wij snappen wel waarom. Stefan en Damon, maar ook alle andere boys uit de serie zien er natuurlijk uit om door een ringetje te halen. En hoewel de meeste fans de serie al een paar keer hebben uitgekeken, was het een grote teleurstelling toen bekend werd dat de serie van Netflix zou gaan verdwijnen.

Gelukkig kun je de serie binnenkort ook op een andere streamingsdienst bekijken, namelijk Amazon Prime Video. Rond 31 mei zal TVD van Netflix verwijderd worden en vanaf 1 juni staat-ie op Amazon Prime. Goed getimed toch?

Voor wie The Vampire Diaries nog niet heeft gezien leggen we even uit waar de serie over gaat. Het verhaal gaat over Elena Gilbert (Nina Dobrev) een normaal tienermeisje die woont in het mysterieuze Mystic Falls. Op een dag loopt ze Stefan (Paul Wesley) tegemoet, waar ze al snel hopeloos verliefd op wordt. Echter komt Stefan’s broer, Damon al gauw om de hoek kijken, maar hij blijkt niet zo lief als zijn broer te zijn. Al snel ontdekt Elena dat Stefan en Damon vampieren blijken te zijn, maar daar deinst ze niet voor terug…

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer