Hierom heeft Temptation Wouter geen contact meer met Bert

De kandidaten van Temptation Island vormen altijd een hechte band met elkaar. Niet gek als je twee weken lang met elkaar doorbrengt in de villa. Maar dit seizoen kon niet iedereen het goed met elkaar vinden. Zo zijn Wouter en Bert geen goede vrienden van elkaar geworden.

In de YouTube video Temptation Thursday van Rumag vertelt Wouter dat hij geen contact meer heeft met Bert. “Daar heb ik ook niet heel veel behoefte aan”, zegt Wouter eerlijk. De Temptation Island-deelnemer heeft daar ook zo zijn redenen voor. “Ik denk dat hij ons daar een theatershowtje heeft laten zien. Hij heeft constant recht in ons gezicht gelogen”, aldus Wouter.

Bert wist tijdens de opnames inderdaad heel wat verhalen te vertellen. Het begon met de vreemde situatie rondom de prostituees. Daarna vertelde hij over een vrouw die thuis op hem zat te wachten, maar tegelijkertijd had hij een crush op single Kim. En dan ook nog de soa’s in (of niet) zijn relatie met Delphine. “Je merkte op een gegeven moment dat dingen zo vaak niet klopten”, vertelt Wouter aan Fawry not Sawry en René Watzema.

Ondanks alle vage verhalen, vond Wouter hem wel heel erg grappig. “Het is een idioot met leuke grapjes, vooral voordat Temptation begon.” Hij zou dan ook graag nog een keer met Bert en Delphine willen spreken om te weten hoe het nou echt precies zat.

Bron: Grazia / Beeld: Temptation Island, YouTube

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer