Hint Juultje Tieleman in deze verwijderde post op vreemdgaan van Koen?

De breuk tussen influencer Juultje Tieleman en haar ex-vriend Koen lijkt een nieuwe wending te krijgen. Juultje hint op Instagram naar de onderliggende reden voor hun break-up, en fans zijn in shock.

Blijf bij ons voor de laatste updates – lees snel verder!

Wie is Juultje Tieleman?

Juultje Tieleman is niet zomaar een naam. Deze Nederlandse influencer, geboren op 17 juni 1998, heeft haar stempel gedrukt op social media platforms zoals Instagram en YouTube. Ze heeft een sterke fanbase opgebouwd met haar vlogs, mode- en beauty video’s en andere lifestyle-content. Van het volgen van de laatste fashion trends tot het delen van haar reisavonturen, Juultje heeft een trouwe gemeenschap van volgers weten te creëren.

Naast YouTube is Juultje ook actief op Instagram, waar ze haar volgers trakteert op dagelijkse kiekjes van haar leven, outfits en esthetische foto’s. Haar vermogen om trends te volgen en haar eigen unieke stijl eraan toe te voegen, heeft haar tot een opvallende online persoonlijkheid gemaakt.

Juultje’s invloed

Als influencer heeft Juultje samengewerkt met diverse merken en bedrijven in de mode- en beauty-industrie. Haar invloed beperkt zich niet alleen tot sociale media, ze heeft ook een impact op de keuzes en voorkeuren van haar volgers als het gaat om kleding, make-up en lifestyleproducten.

De breuk tussen Juultje en Koen

Een paar dagen geleden maakten Juultje en Koen bekend dat ze uit elkaar gingen. De break-up kreeg veel aandacht, en Juultje kreeg hierbij een flinke dosis haat over zich heen. De exacte reden voor de breuk bleef echter onduidelijk. Maar nu lijkt Juultje een hint te geven over wat er mogelijk aan de hand is. Op Instagram postte ze het liedje “traitor” en leek ze “sorry” te zeggen, wat fans aan het speculeren zet over de ware toedracht achter de breuk.

Zou dit betekenen dat Koen is vreemdgegaan, vandaar ‘traitor’? Oftewel bedrieger? Of bedoelt ze met de artwork van het nummer (alle ‘Sorry’s’) dat ze zelf is vreemdgegaan en daarmee de traitor is?

Het lijkt erop dat dit verhaal nog lang niet voorbij is. Blijf ons volgen voor de laatste updates rond Juultje en Koen!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer