Hoe goed passen Juultje en Koen bij elkaar volgens hun sterrenbeeld?

Na een lange tijd daten maakten Juultje en Koen vorige week eindelijk bekend dat zij een setje zijn. Maar hoe goed passen zij bij elkaar? De sterren leggen het ons uit!

Sterrenbeelden maken ons veel duidelijk over een hele hoop dingen, zoals je eigenschappen, moeilijkheden én je liefdesleven. Je kunt dus kijken hoe goed je relatie is aan de hand van sterrenbeelden. Wat zeggen de sterren over het kersverse stelletje Koen en Juultje?

Kreeft

Juultje is een Kreeft en barst daarom van de emoties. Ze laten zich hier soms zelfs erg door leiden en hebben behoefte aan een stabiele relatie. Dat komt wel goed, want ze hebben veel liefde om te geven. Ze gaan dan ook liever niet ongebonden door het leven. Je kunt ze zien als romantisch, lief en afhankelijk.

Tweelingen

Haar lover Koen is een Tweelingen. Dit sterrenbeeld staat helemaal in het teken van gezelschap en zou nog wel eens kunnen botsen met een Kreeft: ze zijn nieuwsgierig, veelzijdig en leggen contact met nieuwe mensen, terwijl de Kreeft meer van stabiliteit houdt. Ook hebben beide sterrenbeelden andere behoeften in een relatie.

Slaapkamer

In de slaapkamer zijn de twee een ‘work in progress’. Er moet een hoop gecommuniceerd worden om het goed te laten werken. De kreeft heeft wat langer nodig om zich comfortabel te voelen in bed.

Bron: Fem Fem

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer