Huh?! Hailey Bieber wil waarschijnlijk geen kinderen met Justin.

Hailey Bieber maakt zich zorgen over de mogelijke reacties als zij en Justin Bieber in de toekomst kinderen zouden krijgen. Ze vindt het eng om een kind op te voeden in een wereld waar mensen gemeen kunnen zijn online. “Het is iets waar ik voortdurend om huil”, deelde zij in een interview.

Gemene opmerkingen

Hailey geeft toe dat ze dolgraag kinderen wil, maar dat de gemene opmerkingen die ze nu al te verduren krijgt, haar ervan weerhouden: “Het is al erg genoeg wat mensen zeggen over mijn man of mijn vrienden. Ik kan me niet voorstellen hoe dat is als er iets wordt gezegd over ons kind. Als we uiteindelijk wel kinderen krijgen, kunnen we alleen maar ons best doen om ze op te voeden”.


Tegenslagen

Het afgelopen jaar hebben Hailey en Justin te maken gehad met flinke tegenslagen. Ze werden allebei geconfronteerd met serieuze gezondheidsproblemen. Justin werd bijna een jaar geleden gediagnosticeerd met het Ramsay-Hunt syndroom, wat tijdelijke gedeeltelijke gezichtsverlamming veroorzaakte. Hailey kreeg vorig jaar een beroerte.

Het nieuws over de gezondheidssituatie van de twee verspreidde zich snel over de hele wereld. Hierdoor kregen zij veel kritiek over zich heen. Het was een zware periode voor het stel, dat op dat moment vooral bezig was met hun herstel.

Lees snel verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer