Iedereen miste dit detail in zwangerschapsaankondiging Rihanna

Voor het geval je onder een steen leeft: Rihanna en A$AP Rocky verwachten hun eerste kindje samen. Afgelopen maandag kondigde het stel op een iconische manier hun zwangerschap aan. Ze deelden foto’s van een wandeling door New York City en toen zagen we al een glimp van RiRi’s zwangerschapsstijl.

Iedereen was heel gefocust op haar zwangere buik, maar hierdoor missen we een heel belangrijk detail.

Zwangerschapsstijl van Rihanna

De zwangerschapsstijl van de zangeres is nu al iconisch te noemen. Naast een felroze Chanel-jas die werd losgeknoopt om haar babybuik te onthullen, droeg Rihanna één van de grootste haartrends van dit seizoen. De zangeres droeg haar haar in een half-omhoog, half-omlaag style met een schattig knotje. RiRi’s Hair stylist Yusef koos ook nog eens voor een middenscheiding.

Grootste haartrend

Opsteekkapsels met een middenscheiding hebben het dit seizoen compleet gemaakt. Van Kourtney Kardashian tot Jennifer Lopez, iedereen heeft de viral haartrend uitgeprobeerd. Hoewel het kapsel er makkelijk uitziet, is het toch een stuk moeilijker in de praktijk te brengen. Natuurlijk is het opsteken van je haar een stuk eenvoudiger als je al je haar naar achteren borstelt, probeer je het met een middenscheiding en dan ook nog zonder bobbels? Dan wordt het een stuk lastiger. Toch draagt Rihanna hier één van de grootste haartrends van komend seizoen, maar waren we door haar babybuik vooral gefocust op iets heel anders.

Bron: NSMBL

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer