Is Martien Meiland aan het daten met deze MAFS-deelnemer?

Martien Meiland had het gisteren erg gezellig met Danny Roex van Married At First Sight. Een paar weken geleden leek het bijna zeker dat Danny een relatie zou hebben met Antoine. Niets blijkt minder waar, want hij had gisteren een gezellige date met Martien!

Op Instagram plaatste Martien gisteren een foto van hem en Danny. Op de foto zie je de twee genieten van een lekkere cocktail. Bij de foto staat de tekst: ”Word ik overgehaald voor een cocktail Cosmopolitan, weet hij niet dat ik van wijn houd!”

Op de foto is te zien dat Martien en Danny het leuk hebben samen, maar of het echt een romantische date is, dat is nog niet helemaal duidelijk. In de reacties is te zien dat Martiens volgers het wel zien zitten. Zo reageert Viktor Brand: ‘Leuk stel haha… dan ben ik van t gezeur af’, hij sluit zijn reactie af met een knipoog.

Inmiddels heeft Danny gereageerd op de geruchten tussen hem en Martien. Tegen Shownieuws zegt hij: ”We moesten met dit weer een overdekt terras vinden, dat was nog best lastig. Martien had mij een berichtje gestuurd tijdens het programma Married At First Sight. Hij vroeg hoe ik met de media-aandacht om ging.” Op de vraag of ze aan het daten zijn, doet Danny nogal geheimzinnig. Hij sluit niet uit dat de twee vaker het terras op gaan samen. “Ik drink wel vaker met iemand een drankje.”

Wat denk jij? Heeft Martien hem aan de haak geslagen?

Bron: Story.nl / Love & Reality

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer