Isabella onthult beruchte DM-gesprek met Thomas vóór De Bachelor

Isabella Opdam is een van de dames die naar Mexico is afgereisd om het hart van Thomas te veroveren. Op de rode loper had zij een bijzonder cadeau voor hem meegenomen: een verrekijker. Het verhaal hierachter is dat ze hem wel eens heeft gespot bij een winkelopening, maar hij haar daar over het hoofd zag.

Voor ze hem bij de winkelopening zag, heeft ze contact met hem gehad via Instagram. Bij aankomst in de mooie villa in Mexico herinnert zij hem hier aan. Hij kan het helaas niet meer voor de geest halen. Als oplettende kijker zijn wij natuurlijk mega benieuwd geworden naar waar hun gesprek over ging. In een interview met &C legt ze het uit.

Datingapp

“We hadden een match op een datingapp en raakten aan de praat, wat we binnen een dag voortzetten op Instagram. De tweede dag dat we praatten werd bekend dat Thomas de Bachelor werd. Mijn vriendinnen zeiden toen: ‘Meld je aan en ga met hem op date in Mexico!’ Daarna stopte het contact tussen ons, omdat hij natuurlijk niet meer mocht daten.”

Gemiste kans

Even later stuurde Thomas haar nog een berichtje. Dit berichtje was uiteindelijk de reden waarom zij zich heeft aangemeld voor De Bachelor. “Een tijd later waren we op hetzelfde evenement en toen hij dat zag via mijn Instagram, stuurde hij nog: ‘Huh, was jij er ook? Wat een gemiste kans dat ik je niet heb gezien.’ Dat was voor mij de doorslag om me aan te melden. Wat heb ik te verliezen, dacht ik.”

Sterrenhemel

En zo gezegd, zo gedaan. Isabella had deze week haar eerste date met Thomas onder de sterrenhemel en het was mega romantisch. Kijkers denken zelfs dat dit haar wel zou eens zou kunnen zijn!

Bron: Love Reality / Beeld: Instagram @isabellaopdam

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer