Jade en Gio reageren op geruchten dat ze uit elkaar zijn

Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan dat het uit zo zijn tussen Jade en Gio. Gisteren was het weer zover en de twee geven nu duidelijkheid: zijn ze nou wel of niet meer bij elkaar?

Jade plaatste gisteren een Instagram Story van een hotelkamer waar een welkomsbriefje hing met daarop ‘hi Jade en Gio’. Vervolgens maakte ze een foto met haar zus Nura. Fans vonden het opmerkelijk waarom Gio er niet bij was.

Duidelijkheid

Fans dachten dat het wellicht uit zou zijn, maar het stel schept in zijn nieuwste vlog duidelijkheid. “Wij zouden uit elkaar zijn”, zegt Gio tegen Jade als ze in bed liggen. “Dat zouden wij al tachtig keer zijn”, reageert zij daar op. Hiermee bedoelt ze dat het gewoon goed gaat tussen hen.

Raar

“Ik was vandaag op een event van Volkswagen en jij was hier om al in te checken”, gaat Gio verder. Jade vult hem aan: “Ik kwam in de kamer en was met Nura en moest m’n spullen al brengen voor de opnames. Ik had een foto van het briefje gemaakt en daarna een foto met Nura. Volgers vonden het raar dat ik toen niet met jou was. Ik had er niet eens over na gedacht”, aldus Jade. Gelukkig maar!

Bekijk de hele video hieronder.

Beeld: Instagram @jadeanna

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer