Jaimie Vaes vertelt over haar relatie met Lil Kleine

Jaimie Vaes, de vriendin van rapper Lil Kleine, had laatst een lang interview met MTV, in het item MTV Sitdown. Daarin vertelde ze honderduit over veel dingen, waaronder haar relatie. En zo deed ze een opmerkelijke onthulling over het begin van haar relatie met Lil Kleine.

Zo vertelt ze dat ze Jorik, zoals Lil Kleine in het echt heet, niet altijd zo zag zitten als nu. Ook al hebben de twee nu al langere tijd een relatie, en zijn ze enorm gelukkig met hun zoontje Lío, leek het niet altijd uit te lopen op zo een succesverhaal.

Tijdens het interview vertelt Jaimie hoe zij en Jorik elkaar voor tien jaar geleden voor het eerst tegenkwamen. “Toen verzorgde ik de styling voor een klus. Ik kwam toen in de studio en Jorik zat daar. We hadden gemeenschappelijke vrienden, dus ik zag hem weleens.” Dan doet Jaimie nogal een opvallende onthulling, want volgens haar was er in eerste instantie totaal geen sprake van ‘chemistry’ tussen de twee. “Hij zal misschien zeggen van wel, maar nee. Ik was 20 en hij was 15, dan kijk je gewoon anders naar iemand”, stelt de styliste.

De vonk sloeg pas echt drie jaar geleden over. “Drie jaar geleden kwam ik terug uit Bali en toen vroeg hij mij voor een kans. Ik vond het heel gek, maar ik heb die kans gegeven en ik ben nooit meer weggegaan”, aldus een verliefde Jaimie. “Het was niet zo dat ik zei ‘kom maar hier’, maar dat ging geleidelijk. Eerst als vrienden, maar daar zijn we echt langzamerhand ingerold. Ik ging er wel open voor staan, ik was niet van ‘dit kan niet’. Ik stond er wel echt open voor.” Volgens Jaimie is Jorik ‘een onwijs charmante vent’.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer