Jaimie Vaes deelt geheime boodschap naar Lil Kleine in stiekem bericht

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn niet meer bij elkaar. De twee hadden een turbulente relatie, maar het filmpje waarop te zien was dat Lil Kleine een autodeur tegen het hoofd van Jaimie duwt, was de druppel. Jaimie lijkt nu voorgoed klaar met hem te zijn en ze haalt naar hem uit via Instagram.

Eerder deze maand deed Jaimie voor het eerst haar verhaal bij de talkshow ‘Khalid & Sophie’ van BNNVARA. Hier vertelde ze over haar relatie met Jorik, die ze als ‘giftig’ omschrijft. Ook maakt ze hier bekend dat het nu echt klaar is tussen hen, wat iedereen eigenlijk al dacht.

Weg uit Nederland

In februari zat de rapper twee weken vast, maar nu mag hij het onderzoek op vrije voeten afwachten. Al snel na de vrijlating is hij vertrokken naar Thailand, waar hij aan zichzelf ging werken. Inmiddels heeft hij Thailand weer verlaten en is hij terug naar Nederland gegaan.

Ibiza

Hij werd gespot bij het Amstel Hotel én een aantal keer met zijn nieuwe vlam, maar de rapper heeft na een week in Nederland te zijn weer ons land verlaten. Hij is naar Ibiza gevlogen en daar heeft Jaimie het een en ander over te zeggen. Ze plaatst een video in haar Instagram Stories die gaat over narcisten en die is duidelijk bedoelt voor haar ex Jorik.

Narcist

“When a narcissist can no longer control you. They’re going to go all out to control how others see you”, luidt er in de video. Fans denken dat ze hiermee doelt op het feit dat hij nu op Ibiza zit, terwijl zij in het interview met Khalid en Sophie aangaf dat zij samen met Lío naar Ibiza wilt verhuizen.

Bron: Instagram @juicechannel / Beeld: Instagram @jaimievaes

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer