Janice bevestigt relatiebreuk Donny Roelvink en geeft details

Na de geruchten die een aantal weken rondgaan hebben we dan nu officieel uitsluitsel gekregen. Donny Roelvink en Janice Blok hebben officieel een punt achter hun relatie gezet. Janice bevestigde dit met een statement via Instagram.

Janice laat weten: ‘Ik ben een aantal dagen wat afwezig geweest omdat ik wat tijd voor mezelf nodig had en heb. Voor 90% bestaat mijn platform uit positiviteit, omdat ik ook altijd positief ben en zo in het leven sta.’

Zij vervolgt: ‘Maar ook ik ben maar een mens, maak van alles mee en heb soms ook verdriet. De reden van mijn afwezigheid is omdat de geruchten kloppen. Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vetellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben.’

Wat de precieze reden is, laat ze dus niet weten. Maar ze geeft wel duidelijkheid dat het dus níet om een bepaald filmpje in de supermarkt zou gaan van Janice en een vriendin van haar.

Bekijk het hele statement van Janice op de volgende pagina! (Scroll naar beneden om naar de volgende pagina te klikken)

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer