Janice Blok vertelt hoe het nu tussen haar en Donny Roelvink gaat

Het is alweer een tijdje geleden dat reality-sterren Donny Roelvink en Janice Blok lieten weten uit elkaar te zijn gegaan. Maar sinds die aankondiging hebben we eigenlijk best weinig gehoord over hoe het nu precies met de twee gaat. Daar is nu verandering in gekomen, want in gesprek met Shownieuws vertelt de Rotterdamse Janice hoe het nu tussen haar en haar ex gaat.

“Ik heb geen contact meer met mijn ex. Nee, nee, nee, nee…”, zegt Janice bij de opnames van De Alleskunners VIPS. We hebben wel dingen afgerond voor het huis, maar om iets los te kunnen laten is het altijd wel fijn als je dan ook geen contact hebt. Want dan kan je het echt afsluiten en je weer focussen op andere dingen.”

De breuk met Donny viel rauw op haar dak, vertelt de beauty verder. “Het was zeker een pittige periode. Het is nooit leuk om uit elkaar te gaan, maar gelukkig zijn we wel als vrienden uit elkaar gegaan. We hebben geen ruzie. Contact hebben met elkaar is altijd moeilijk als het nog zo vers is. Daarom hebben we besloten om dat dus ook niet te doen.” Vlak na de breuk vertelde Janice al eens aan Grazia: “Iedereen had een mening over de break-up en dat was best wel pittig. Ik heb toen besloten om mezelf anderhalve week volledig af te sluiten van social media. Ik had mezelf overal uitgelogd, mijn telefoon uitgezet en ervoor gezorgd dat niemand mij kon bereiken.”

Ook Donny liet op zijn manier weten nu echt verder te zijn gegaan. Hij deed dit door zijn nieuwe woning met zijn volgers te delen:

Bron: Love & Reality

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer