Janice reageert nu eerlijk op roddels over Donny en Yolanthe

Nadat het uit ging tussen Janice en Donny gingen de geruchten over Donny en Yolanthe als een lopend vuurtje over het internet. Al die verhalen is Janice niet ontgaan. Voor het eerst reageert ze op de roddels.

Verschillende juicekanalen deelden het nieuws dat Donny het erg gezellig zou hebben met Yolanthe. Beide BN’ers reageerden al eens op het gerucht en zeiden allebei dat het niet waar was. Ook Janice ontkracht nu de roddels in haar eigen podcast The Fucked Up Social Life.

“Op een Instagram pagina waar ze roddels, juice en geruchten verspreiden, daar ging zoveel fake news rond. Dat je gewoon echt dacht: huh?! Ik ging dat dan echt met Donny bespreken om te kijken of dit allemaal waar was. Dan keken we elkaar aan en zeiden we: ‘Dit klopt echt helemaal niet'”, aldus Janice.

Janice vertelt dat ze het belangrijk vond om erover te praten. “Het is wel echt cruciaal voor je relatie, want je begint ineens over van alles na te denken. Er gingen bijvoorbeeld roddels rond over mijn ex-partner Donny en Yolanthe, daar klopte gewoon totaal niets van”, onthult de influencer.

In eerdere relaties heeft Janice meegemaakt dat er tegen haar gelogen werd. Ze begon daarom toch te twijfelen of ze niet opnieuw voor de gek werd gehouden. “Om het meteen te ontkrachten: het klopte gewoon niet. We zijn uit elkaar gegaan als vrienden. We liepen tegen bepaalde dingen aan waar we op dit moment gewoon niet uitkomen”, aldus Janice.

Bron: Grazia / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer