Je haar krullen in slechts 5 minuten!? Deze TikTok-hack laat zien hoe

Hoe mooi gekrulde haren ook zijn, het kost erg veel tijd om deze te creëren met je krultang. Maar een vrouw op TikTok laat hiervoor een geniale hack zien. Met haar methode kost het je nog maar vijf minuten.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn om je haar binnen vijf minuten volledig te krullen. Toch kan het echt en is het resultaat net zo mooi! Mensen op TikTok zijn razend enthousiast over de lifehack die April deelt. Haar TikTok is al meer dan 12 miljoen keer bekeken.

Easy lifehack

De hack is ook nog eens super easy! Je maakt een staart en verdeelt deze in vier plukken (als je dikker haar hebt moet je misschien iets meer plukken maken). Vervolgens pak je je krultang erbij en krul je de plukken stuk voor stuk. Wat zo fijn is aan deze truc, is dat je maar vier plukken hoeft te krullen in plaats van je haar telkens in kleine plukjes verdelen.

Als je je hele haar hebt gekruld, laat je het even zitten om af te koelen. Daardoor blijft de krul beter zitten. Vervolgens haal je je haarelastiekje eruit en voilà! Een mooie bos krullen in vijf minuten!

@aprilbrowningham1 Props to @baileybryanneb for showing me this trick years ago. #longhair #curlit #aintgottimeforthat #moretimeforwatchingtheoffice ♬ 4ÆM – Grimes

Bron: NSMBL / Beeld: TikTok, Unsplash

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer