Je verwacht het niet, maar zo gaat het nu tussen Bachelor Fabrizio en Margaux

Fabrizio moest tijdens de Bachelor-finale een moeilijke beslissing nemen: geeft hij zijn laatste roos aan Madieke of aan Margaux? Hij besloot om Madieke te kiezen, maar dat liep na vier weken al stuk. Ook probeerde hij het nog even met Margaux. De Bachelor vertelt nu hoe het tussen hen gaat.

Madieke had het hart van Fabrizio veroverd in de Bachelor, maar helaas ontbrak bij hem de chemie. In een video op haar Instagram legde zij alles eerlijk uit en daarin vertelde zij ook dat Fabrizio het nog heeft geprobeerd met Margaux. Maar hoe gaat het nu tussen hen?

Duidelijkheid

Fabrizio geeft eindelijk duidelijkheid in een interview met Dag Allemaal. “Met Margaux spreek ik nog altijd af”, begint hij. “Daten wil ik het niet noemen, maar we blijven wel close. De chemie tussen ons is nog altijd heel sterk, maar we gaan als twee vrijgezellen door het leven. De Bachelor is een serieus engagement geweest, dat voor mij eigenlijk een heel jaar heeft geduurd. Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar ik ben wel blij dat het nu echt achter de rug is.”

Roddels

Veel kijkers dachten dat hij Margaux niet koos door de roddels die rondgingen. “Jammer genoeg heb ik me laten vangen aan bepaalde roddels en verloor ik zo mijn vertrouwen in haar. Het maakte me erg wantrouwig. Of eerder nóg meer argwanend: ik ben al zo vaak teleurgesteld door mensen dat ik altijd op mijn hoede ben.”

Bron: Fem Fem / Beeld: De Bachelor

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer