Jørney doet een onthulling die wij niet zagen aankomen

Dit seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is misschien wel één van de heftigste seizoenen ooit. Jørney ging op de vuist met Sander, er was een kwartet te zien én dit jaar kwam iemand het strand op gelopen die niemands ex bleek te zijn. Toch lijken er ook echte romances te ontstaan.

Om te beginnen bij Shani en Davey. In de laatste aflevering was te zien dat zij elkaar helemaal hadden gevonden. Nadat deze aflevering online kwam, duurde het niet lang totdat de twee het Insta-official maakte met elkaar. Hoe lief?!

Ook Jørney laat weten dat zij de liefde heeft gevonden in de villa. Ze vertelt dat zij verliefd is geworden en zoals je misschien al had verwacht, is Odim de gelukkige. In de vorige aflevering was te zien dat Journey een wilde nacht met hem had beleefd. Daar kreeg ze veel reacties over en ze kreeg het verwijt dat ze ‘net zo makkelijk was al de rest’.

Maar Jørney laat, zoals je misschien al wel hebt gezien, niet zomaar met zich kisten en reageert daarop: “We zaten hier op de negende dag en we waren 24 uur samen. Dan leer je elkaar heel goed kennen. In Nederland ben je heel wat dates verder, maar nu ben je continue samen.”

Vervolgens komt het hoge woord eruit: “Ik ben verliefd geworden op Odim, en ja, als ik verliefd ben dan duikt ook de enige echte Jørney tussen de lakens.” Zo is het, girl! De twee zijn al samen gespot in Nederland en het lijkt erop dat zij hun romance voortzetten.

Beeld: Ex on the Beach, MTV / Beeld: lovereality.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer