Juicekanaal onthult informatie over vreemdgaan Robbert op Monica Geuze

Yvonne Coldeweijer lijkt haar pijlen nu gericht te hebben op Monica Geuze en Robbert. Na tijdenlange speculatie van fans van Monica Geuze lijkt het er nu namelijk op dat Robbert misschien niet helemaal trouw zou zijn aan Monica. Volgens Yvonne heeft zij namelijk bewijs ontvangen.

En dat bewijs is weer door een ander juicekanaal naar buiten gebracht!

Marwajuicee

Het Instagram juicekanaal Marwajuicee bracht informatie naar buiten die door Yvonne is verzameld met behulp van haar ‘spionnenleger’. Marwajuicee liet op Instagram weten: “Volgens Yvonne haar “spion” gaat deze heftige gerucht rond. Volgende story delen wij even wat er in de “spionnenleger” app staat. Gezien velen het willen weten scheelt je weer wat euro’s.”

Robbert gaat vreemd?

In de volgende story die zij delen staat behoorlijk wat informatie die van Yvonne vandaan komt over het vreemdgaan van Robbert op Monica Geuze. We vatten de informatie even voor je samen:

Yvonne zegt dat er een spion van haar is die zeker weet dat Robbert, de vriend van Monica Geuze, een vreemdganger is. Volgens de spion en Yvonne zou Robbert de afgelopen maanden meerdere keren vreemd zijn gegaan. Hij zou zelfs een vaste minnares hebben, maar wie dat is is niet bekend.

Robbert heeft twee zussen die ook zouden afweten van het vreemdgaan van hun broer. Zij zouden het daar erg moeilijk mee hebben omdat ze zelf ook bevriend zijn geraakt met Monica. Robbert zou in de club met een dame hebben gezoend en hij zou in de garage van het Conservatoriumhotel in Amsterdam gespot zijn met iemand.

Volgens Yvonne leeft Robbert de laatste tijd weer helemaal op en is dat ook in de vlogs van Monica te zien. Helaas lijkt dat niet te zijn door zijn relatie met Monica, maar dus door een opbloeiende relatie met zijn minnares, en de spanning die daarmee gepaard gaat.

Zou dit waar zijn?

Denken jullie dat dit waar is? Zou Robbert echt vreemdgaan op Monica Geuze? Wij hopen in ieder geval van niet!

Bron: Marwajuicee Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer