Juultje geeft duidelijkheid over Don in verwijderde video

Juultje en Don trekken de laatste tijd veel met elkaar op en er gaan veel geruchten rond dat er iets zou spelen tussen hun. De twee hebben hier zelf nog niks over vrijgelaten, maar daar is nu verandering in gekomen. Juultje legt uit hoe het zit tussen hun in het programma Release Reacties.

Veel fans denken dat Juultje en Don aan het daten zijn met elkaar. Ze zitten in dezelfde vriendengroep en trekken daarnaast ook veel met z’n tweeën op. De twee zouden zelfs al met elkaar op vakantie zijn geweest en daar Dons verjaardag hebben gevierd. Hoewel er veel aanwijzingen zijn dat ze een relatie hebben met elkaar, blijft het nog erg stil vanuit hun kant. Daar is nu verandering in gekomen: Juultje krijgt een vraag bij Release Reacties hoe het gaat met Don en reageert daarop.

Ze begint te lachen en blozen: “Och, ik wist dat dit zou komen. Wat was de volgende vraag, haha?” Vervolgens zegt ze dat het wel heel gezellig is. Ze is niet verbaast dat er veel geruchten rondgaan: “ Als ik veel omga met een gast van sociale media dan is daar veel heisa om en dan wil ik het juist niet zeggen. Iedereen vraagt om duidelijkheid, maar ik weet het zelf nog niet eens.”

Opmerkelijk detail: de video lijkt nu offline te zijn gehaald. Hmmm… wat zou dat betekenen?

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer