Juultje onthult dat Gio vreemdging met Jade tijdens hun relatie

Flink wat gerommel in Nederlands YouTube-land! Vooral in kamp Gio, Jade, Don en Juultje is het nu behoorlijk aan het stormen. Gio heeft zich namelijk uitgesproken over het feit dat Don de Jong een relatie heeft met zijn ex-vriendin Juultje Tieleman. En daar heeft Juultje nu weer op gereageerd.

We praten je bij in dit artikel!

Gio vertelt over Don

Voordat Gio samen was met zijn huidige vriendin Jade van Vliet, was hij onder andere samen met zijn toenmalige vriendin Juultje Tieleman. Juultje werd onder andere door die relatie bekend en is nu zelf een succesvolle influencer geworden.

Na die relatie bleek dat Juultje Tieleman aan het daten was met andere YouTuber Don de Jong. In een interview met Robbert Rodenburg heeft Gio namelijk verteld hoe hij de situatie heeft ervaren.

Hij zegt in het interview onder andere: “Ik heb me er nooit echt over uitgesproken. (…) Ja, dat was wel apart natuurlijk. Ik heb altijd een beetje de ongeschreven regel: aan de ex van je vriend zit je niet aan.”

Juultje reageert

Zojuist heeft Juultje Tieleman hier op gereageerd, in een Instagram vraag & antwoord sticker. Een fan vroeg haar namelijk wat ze van de reactie van Gio op haar relatie met Don vond. Hierop reageerde Juultje opvallend:

“A. Hoe ik het mee kreeg waren ze cool, geen besties. B. Ik ging met Don toen hij (Gio, specificeert ze later) een vriendin had dus wat boeit ’t nog.”

Ze gaat verder: “Zijn huidige vriendin (Jade, red.) kwam daar altijd over de vloer ook als ik er was, ik had fully trust dat er niets speelde (want dat zei hij). Bleek toch iets anders te liggen (haha), hoor je mij janken?”

Ze sloot af met: “Doe je ding, als dat je gelukkig maakt.”

To be continued… Volg ons op Instagram @verraderlijk om niks te missen van deze drama.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer