‘Juvat loog over reden relatiebreuk, dit is de échte reden!’

Juvat Westendorp heeft gisteren bevestigd dat hij en zijn vriendin Ruby uit elkaar zijn. Volgens de acteur zijn ze ’te verschillend’, maar een juicekanaal lekt de echte reden van de breuk.

Juvat bevestigde gisteren de relatiebreuk met Ruby na berichtgeving van het Instagram-kanaal Juicechannel. Hij heeft later laten weten dat hij weer opnieuw gelukkig is in de liefde.

Leugen

De acteur vertelde dat Ruby er via de online media is achter gekomen dat hij een ander heeft, maar volgens Juicechannel zijn dit leugens. Een bron rondom Ruby heeft hen vertelt dat Juvat is vreemdgegaan met deze dame. “Ruby gaf dansles aan de dochter van deze dame en zo zijn de twee in contact gekomen. Juvat was namelijk ook vaak bij de lessen aanwezig. Hij en de dame hebben al stiekem contact sinds januari”, schrijft het kanaal.

Niks gemerkt

Ruby heeft een lange tijd niks gemerkt van het vreemdgaan van haar vriend. “Toen hij ook ineens afspraken in de avond had, zocht Ruby daar niks achter. Tot ze erachter kwam dat hij met haar vreemdging…”

Bron: Instagram @juicechannel / Beeld: Instagram @juvat

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer